Article Marketing
Image default
Finance

Upgrade je interieur

Met een paar kleine stappen kun je jouw interieur al een volledig nieuw uiterlijk geven. Denk bijvoorbeeld aan het verven van de muur, wat nieuwe kussens of wat leuke decoratie. Je kan er ook voor kiezen om grotere meubels te vernieuwen zoals een bank of schilderij waarmee je interieur gelijk nog meer veranderd.

 

Do’s and dont’s

Do: Vermijd de cataloguslook! Daarmee bedoelen we niet dat je geen inspiratie mag op doen in de woongidsen. Dat willen we je nou juist wel aanraden. Maar koop niet al je meubels bij dezelfde keten als een soort starterspakket. Ga op zoek naar jouw stijl en combineer deze op jouw manier. Een mix van oud en nieuw of van zelfgemaakte spullen is juist uniek!

 

Do: Gebruik de ruimte.

Zet niet al je meubels tegen de randen van je kamer waardoor er een gat in het midden ontstaat. Mocht dit toevallig wel gebeurd zijn kun je deze ruimtes gerust opvullen met een leuk kleed of een room divider.

 

Do: Hang een groot schilderij op of maak gebruik van grote planten.

Dit zijn echte accessoires die je woonkamer kunnen maken. Door dit goed af te stemmen op de rest van je interieur kun je ervoor zorgen dat er echt een eenheid ontstaat. Deze accessoires kun je ook heel gemakkelijk verplaatsen of vervangen.

 

Don’t: Blijf niet hangen in oude gewoontes.

Maar durf af te wisselen. Koop eens een nieuwe eyecatcher zoals nieuwe eetkamer stoelen of een totaal andere eettafel. Je zal zien dat je woning gelijk anders oogt. Mocht je niet gelijk genoeg geld op de bank hebben staan om zo’n grote aankoop te doen is het ook een idee hier een persoonlijke lening voor te nemen. Op deze manier betaal je het bedrag over een langere termijn terug en merk je er net wat minder van.

 

 

Do: Aanvullend op het wisselen van nieuwe meubels is het ook een idee om je kamer eens volledig om te gooien met de spullen die je al in huis hebt.

Wissel bijvoorbeeld eens je eet- en zithoek met elkaar. Je zult merken dat je op een gemakkelijke en goedkope manier je woning meteen anders kunt laten aanvoelen.

 

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.

https://www.mozzeno.com/nl/persoonlijke-lening/