Article Marketing
Image default
Services

Regionale ziektekostenverzekeraar

Wilt u overstappen van een landelijke naar een regionale ziektekostenverzekeraar? Dan kunt u in de provincies Overijssel en Gelderland kiezen voor een zorgverzekering van Salland. Wij zetten ons in voor onze verzekerden en voor de zorg in de regio. Goede zorg bereikbaar maken voor iedereen is ons hoofddoel. Met een zorgverzekering van Salland heeft u landelijke dekking, en profiteert u  van de voordelen van een kleinschalige ziektekostenverzekeraar. Zo kennen we de zorgaanbieders in onze regio, waardoor we u beter kunnen adviseren over verschillende behandelaars.

Mijn Salland

Salland biedt al ruim anderhalve eeuw zorgverzekeringen voor iedereen in de regio. De persoonlijke manier waarop we voor onze klanten klaarstaan is onveranderd gebleven. En we gaan  graag met de tijd mee. Zo kunt u op Mijn Salland zelf uw zorgadministratie in de gaten houden en kunt u declaraties eenvoudig online indienen. Ook kunt u via onze website een passende zorgverlener in de buurt vinden. U kunt dus alles zelf regelen rondom uw zorgverzekering, maar het hoeft niet. Als u er niet helemaal uit komt, dan staat onze klantenservice graag voor u klaar. We zijn telefonisch te bereiken, maar ook op WhatsApp, via email en social media. Wilt u liever langskomen bij ons op kantoor? Geen probleem. Maak wel even een afspraak, dan weet u zeker dat u op tijd geholpen wordt!

Betaalbare basisverzekering 

De inhoud van de basisverzekering wordt elk jaar vastgelegd door de overheid. Deze is bij elke zorgverzekeraar gelijk. Dit geldt echter niet voor de premie die u betaalt. Bij Salland kunt u rekenen op een betaalbare premie voor zowel de basisverzekering als aanvullende verzekeringen. Iedereen die bij Salland verzekerd is, betaalt dezelfde  premie voor de basiszorgverzekering, ongeacht uw leeftijd of gezondheid. Uw premie wordt daarbij ook nog eens zinvol besteed. Deze investeren we deels in diverse initiatieven om de zorg in onze regio te verbeteren. Wilt u weten welke premie u betaalt bij Salland? Deze berekent u eenvoudig op onze website.

https://www.salland.nl/